پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

مردم برای اطلاع درباره ویروس کرونا با ۱۱۵ تماس نگیرند!

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه این سازمان عملیات ویژه خود را در قالب ۵۰ تیم تخصصی جهت پیشگیری از ویروس کرونا در حالت آماده‌باش قرار داده است، گفت: برای پاسخ‌دهی درباره کرونا با ۱۱۵ تماس نگیرید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 28
کد خبر: ۳۷۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر پیرحسین کولیوند درباره اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با ویروس کرونا جدید، اظهار کرد: سازمان اورژانس کشور تیم‌های عملیات ویژه خود را در قالب 50 تیم تخصصی با تجهیزات ویژه جهت پیشگیری این ویروس در حالت آماده‌باش قرار داده است. این تیم‌های عملیاتی به محض اعزام به محل، پس از مشاهده افراد مبتلا به کرونا ویروس نسبت به ضدعفونی فرد اقدام و سریع او را به مراکز درمانی که برای این منظور اختصاص داده شده است، منتقل می‌کنند.

 

وی افزود: تمام اعضای تیم عملیات حفاظت ویژه اورژانس، از تجهیزات پیشرفته استفاده می‌کنند که این هم برای محافظت فردی خودشان و هم برای مراقبت جامعه از تکثیر ویروس کرونا برنامه‌ریزی شده است. هر فردی که مشکوک به ویروس کرونا باشد و تیم حفاظت فردی در فرآیند امدادرسانی به ایشان قرار گرفته باشد، اعضای خانواده وی نیز به مراکز درمانی منتقل می‌شوند و تحت آزمایش‌های مربوطه قرار می‌گیرند.

 

رییس سازمان اورژانس ضمن تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی خاطرنشان کرد: در هر استان، بیمارستان‌هایی برای پذیرش افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا اختصاص داده شده است که به صورت کامل آماده خدمت‌رسانی است.

 

کولیوند اضافه کرد: 80 درصد از مبتلایان به ویروس کرونا به صورت سرپایی درمان می‌شوند و 20 درصد ممکن است که نیاز به انتقال به مراکز درمانی داشته باشند. تمام آمبولانس‌های خصوصی که در برای انتقال بیماران مشکوک به کرونا فعالیت می‌کردند، فعالیت‌هایشان محدود و بعضا قطع شد و خدمت‌رسانی صرفا از طریق تیم‌های تعیین شده امدادرسانی صورت می‌گیرد.

 

رییس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: برای اطلاع‌رسانی و پاسخ‌دهی به مردم عزیز در خصوص ویروس کرونا، شماره تلفن 190 در دسترس است و مهم است که از شماره 115 استفاده نشود. چرا که اورژانس کشور همچنان امدادرسانی به نیازمندان را مانند گذشته انجام می‌دهد و تماس در خصوص کرونا با شماره 115 موجب کندشدن خدمت رسانی خواهد شد و هر شخصی در خصوص ویروس کرونا نیاز به راهنمایی یا امدادرسانی دارد می‌تواند با شماره 190 تماس بگیرد.

 

دکتر کولیوند در پایان با بیان این مطلب که مردم اطلاعات موثق را از طریق رسانه‌های معتبر کشور دریافت کنند و به مطالب بدون پشتوانه علمی در فضای مجازی توجه نکنند، ادامه داد: شست‌وشوی مرتب و مکرر دست‌ها 20 تا 30 ثانیه با مایع دستشویی می‌تواند تکثیر بیماری کرونا را در کشور کاهش دهد.

ارسال نظر
آخرین اخبار